När

Tis 5 April 2022

Var

Helio, Time Building
Kistagången 12

Tid

16:00-18:00

APRIL 2022
5

Företagsträff & Nätverkande

Så kul att se att så många på företagen börjar komma tillbaka till kontoren! Vi bjuder in till våra populära företagsträffar med föreläsning och Speed-Networking och hoppas se många av er hos oss under våren!
Vi kan också berätta att KBN är tillbaka hos Helio Co-working & Meetings, de ställer sina konferensrum till förfogande så att företagen i KBN kan träffas och nätverka.

DAGENS TEMA: Avancerad omvärldsanalys
Vi fortsätter på temat Internationalisering och har bjudit in Jesper Martell, VD på Comintelli, Kistas egen expert på avancerad omvärldsanalys. För att hantera sin marknad, kunder och konkurrenter så behöver ett företag rätt underlag för att fatta bra och grundande beslut för företagets affär.

Jesper kommer att berätta om varför omvärldsbevakning eller ”market intelligence”  blir viktigare och viktigare för företag i alla branscher, samt ge några handfasta tips och exempel på hur man kan plantera dom första fröna till sitt eget system för omvärldsbevakning.

Ta gärna med dig en kollega eller två, maila oss på contact@kistabusinessnetwork.se så skickar vi en inbjudan!

 
Nätverka med företag på plats
Vi kommer att genomföra vår populära Speed-Networking, där får du chansen att möta andra företag som är på plats för att skapa nya kontakter. 
Så slipa på din hiss-pitch till vi ses och ta gärna med visitkort, för det går undan!

BYGG DIN AFFÄR MED KISTA BUSINESS NETWORK
Kista Business Network handlar inte bara om att få ökad kunskap, dela erfarenheter och skapa kontakter för att utveckla ditt företag. Målet är även att finna samarbeten och affärer i ett lokalt sammanhang med andra innovativa och spännande företag i Kista!

Vi ser fram emot att träffa er så varmt välkommen,
Kista Business Network

Kostnad: Kostnadsfritt för Kistaföretag, har du inte en Kistaadress är du välkommen att delta till en anmälningsavgift på 199 kr exkl. moms per person. Kostnaden faktureras.

Agenda för
Tisdag 5 April 2022

Agenda

Obs! Tiden

15.45

Registreringen är öppen

16.00-18:00

* Kista Business Network hälsar välkommen

* Organiserat nätverkande - Speed-Networking

* Föreläsning: Market and Competitive Intelligence med Jesper Martell, VD på Comintelli

18.00

* Fritt nätverkande

Tack till alla Partners för att ni hänger med oss!

Vi dyker upp i din inbox när vi har intressanta nyheter och föreläsningar i Kista att berätta om. Är du inte intresserad av detta går det bra att avregistrera dig här  |  Du är välkommen att följa våra aktiviteter på LinkedIn eller Facebook! 
 © 2022 Kista Business Network, All rights reserved