När

Tis 21 januari 2020

Var

Helio - Time Building Kistagången 12

Tid

07:45-10:00

JANUARI 2020
21

Starta året med bästa tipsen på hur skapa framgångsrikt styrelsearbete

Det är vanligt att styrelsen fastnar i operativa och kontrollerande frågor i stället för strategiska, vilket gör att det kan ta längre tid att nå uppsatta mål.

Som styrelseledamot har du ett stort och viktigt ansvar. Det är dock inte helt lätt att utföra ett effektivt och strukturerat styrelsearbete med tydligt strategiskt fokus som skapar värde för ägarna.

Varmt välkommen till nätverksfrukost och föreläsning av auktoriserad revisor och styrelsecoach Lena Hasselborn på PwC som är ett superproffs i ämnet och dagligen stöttar företag med styrelsecoachning. 

Lena kommer kortfattat beskriver grunderna till ett framgångsrikt styrelsearbete. Hon kommer att hjälpa dig att besvara följande frågor:
 
Vilket ansvar har du som styrelseledamot?
Vilka bör ingå i styrelsen?
Vad har styrelsen för arbetsuppgifter?
Hur kan du skapa ett effektivt och strukturerat arbetssätt?

BYGG DIN AFFÄR MED KISTA BUSINESS NETWORK
Kista Business Network handlar inte bara om att få ökad kunskap, dela erfarenhet och skapa kontakter för att utveckla ditt företag. Målet är även att finna samarbeten och affärer i ett lokalt sammanhang med andra innovativa och spännande företag i Kista!

Varmt välkommen önskar,
Kista Business Network

Ps. Vänligen notera att har du anmält dig och sedan får förhinder så är ett tips att avboka senast 24 timmar innan eventet för att undvika No-Show avgift på 395kr.

 

Agenda för
tisdag 21 januari

Agenda

07:45-09:40

Nätverksfrukost i Helios Lounge

* Kista Business Network och Coworking- och   
  Konferenshotellet Helio hälsar välkommen

* Hur skapar man ett framgångsrikt styrelsearbete
  Lena Hasselborn, PwC

09:40-10.00

Fortsatt fritt nätverkande i Helios Lounge

Vi dyker upp i din inbox när vi har intressanta nyheter och föreläsningar i Kista att berätta om. Är du inte intresserad av detta går det bra att avregistrera dig här  |  Du är välkommen att följa våra aktiviteter på LinkedIn eller Facebook! 
 © 2019 Kista Business Network, All rights reserved