När

Tis 26 november 2019

Var

Helio - Time Building Kistagången 12

Tid

17:00-19:30

NOVEMBER
26

Hur Speed-Networking kan hjälpa ditt företag

Företagarna i Kista Business Network gillar Speed-Networking och de möjligheter det ger, både som leverantör och kund. Många vill däremot bli bättre på att presentera sitt erbjudande och att nätverka. Hur ska man tänka och formulera sin hiss-pitch och hur säljer man i ett nätverk?

Vi kommer att ägna en hel nätverksföreläsning åt detta och har bjudit in Stefan Hallberg på Bisevo som dagligen tränar säljare och chefer i relationsförsäljning.
Utöver utbildningen kommer ni få knyta nya kontakter direkt i nätverket.

VEM VÄNDER DETTA SIG TILL?
Alla på ett företag har nytta av att kort och koncist kunna presentera sitt företag, speciellt om produkterna är komplexa.

Kista Business Network handlar inte bara om att få ökad kunskap, dela erfarenhet och skapa kontakter. Målet är även att finna samarbeten och affärer mellan företag i Kista!

Välkommen hälsar,
Kista Business Network & Kista Science City

Ps. Vänligen notera att har du anmält dig och sedan får förhinder så är ett tips att avboka senast 24 timmar innan eventet för att undvika No-Show avgift på 395kr.

 

Agenda för
tisdag 26 november

Agenda

17:00-17:15

Registrering och förtäring i Helios Lounge

* Kista Business Network och Coworking- och   
  Konferenshotellet Helio hälsar välkommen
* Vad är på G i Kista - Kista Science City
* Relationsförsäljning med Stefan Hallberg, Bisevo

19:30-20.00

Fortsatt fritt nätverkande i Helios Lounge

Vi dyker upp i din inbox när vi har intressanta nyheter och föreläsningar i Kista att berätta om. Är du inte intresserad av detta går det bra att avregistrera dig här  |  Du är välkommen att följa våra aktiviteter på LinkedIn eller Facebook! 
 © 2019 Kista Business Network, All rights reserved