När

Tis 5 november 2019

Var

Helio - Time Building Kistagången 12

Tid

07:45-10:45

NOVEMBER
5

MARKETING MORNING

Många Kistaföretag har uttryckt en utmaning kring Marknadsföring så vi tänkte att vi kör ett specialtema bara om det. 
Hur ska man som B2B företag tänka kring digital marknadsföring 2019, vi kommer med case om hur andra tekniska SME företag arbetat både strategiskt och operativt. 

Marknadsföring är verkligen en egen värld som förändras hela tiden och det gäller att hänga med. B2B jobbar inte på samma sätt som B2C, så hur ska man göra? 

Vi har samlat ett gäng kunniga på området, vi börjar morgonen med frukost och nätverkade och djupdyker i ämnet lite längre än brukligt på våra events.

Kistaföretaget eMarketeers marknadschef Klaus Trolle kommer att prata om influenser och generella trender inom marknadsföring 2019.
Pssst. Denna inbjudan är gjord i verktyget eMarketeer.

Pierre Boutros från Bubbelgum med mångårig erfarenhet inom reklambranschen inom kreativ kommunikation djupdyker kring video- och musikproduktion som kommunikationsverktyg.

Mia Falgard på Mandoit har under många år jobbat på flera tekniska företag i Kista och lagt upp deras strategiska och operativa arbete och tar dessa case med sig som exempel och hur hon använt sig av branschinfluensers.

VEM VÄNDER SIG DENNA FÖRELÄSNING TILL?
Den är till för alla typer av B2B företag som behöver lära sig mer om digital marknadsföring och få lite mer hands-on kunskap vare sig man är VD, COO, teknisk produktutvecklare, säljare eller företagets marknadskommunikatör.

DELTA I UTLOTTNINGEN!
Vi kommer vid detta tillfälle även att lotta ut några praktiska prylar som man kan behöva när man gör videofilmer.

Kista Business Network handlar inte bara om att få ökad kunskap, dela erfarenhet och skapa kontakter. Målet är även att finna samarbeten och affärer mellan företag i Kista!

Välkommen hälsar,
Kista Business Network & Kista Science City
 

Agenda för
tisdag 5 november

Agenda

07:45-08.15

Frukost & nätverkande, serveras i Helios Lounge av Restaurang Tastory

* Kista Business Network och Kontors- och   
  Konferenshotellet Helio hälsar välkommen
* Influenser och trender 2019
* Hur man kan kommunicera ett företags varumärke genom video och musik.
* Case från teknikföretag, hur de strategiskt och operativt lagt upp sitt marknadsföringsarbete.

 

10:45

Fortsatt fritt nätverkande i Helios Lounge

Vi dyker upp i din inbox när vi har intressanta nyheter och föreläsningar i Kista att berätta om. Är du inte intresserad av detta går det bra att avregistrera dig här  |  Du är välkommen att följa våra aktiviteter på LinkedIn eller Facebook! 
 © 2019 Kista Business Network, All rights reserved