När

Ons 4 September 2019

Var

Helio - Time Building Kistagången 12

Tid

07:45-09:30

SEPTEMBER
4

Nätverksfrukost med ett av Sveriges mest framstående Cyber Security Labb

Vad händer i IT säkerhetsvärlden just nu och vad tänka på i framtiden? Shahid Raza ansvarig för RISE Cyber Security Lab i Kista ger oss en inblick i hur kunna nyttja allt de kan.  Vi har också besök av Stockholm Global som är ett lokalt stöd vid t.ex internationalisering.

Vi drar igång hösten med något verkligen spännande som vi har i Kista, ett av Sveriges mest framstående IT Säkerhets labb. Det drivs av RISE som håller till i Electrumhuset och ansvarig är Shahid Raza.
Shahid har jobbat på RISE länge, han har forskat och byggt upp denna verksamhet och har en personlig nisch inom IOT säkerhet, för den som är intresserad av just det. Han är engelsktalande och han kommer berätta om vad Cyber Security Lab jobbar med, IT säkerhet idag och i framtiden, lärdomar och lite case i "RISE On-going National and International Cybersecurity Initiatives".

Ska bli intressant att höra hur Kistas små och mellanstora företag kan nyttja dem och deras expertis.

Vad är Stockholm Global och hur kan de stödja er internationaliserings- och innovationsverksamhet?
RISE är en del av Stockholm Global och Ervin Alic som är Affärsutvecklare mot små och mellanstora företag berättar vilka kontakter och stöd företagare kan uppnå genom alla olika aktörer som ingår.

Stockholm Global ger er bra kontakter vid utveckling av företag och affär!

Kista Business Network handlar inte bara om ny kunskap, dela erfarenhet och skapa kontakter. Målet är även att finna samarbeten och affärer mellan alla företag i Kista!

Välkommen hälsar
Kista Business Network & Kista Science City
 

Agenda för
onsdag 4 september

Agenda

07:45-08:25

Frukost och nätverkande på Restaurang Tastory
Registrering deltagande

08:25

* Kista Business Network och Kontors- och Konferenshotellet Helio hälsar välkommen
* På G i Kista, Kista Science City
* Stockholm Global, Ervin Alic
* Cyber Security Lab, Shahid Raza

09:30-10.00

Fortsatt fritt nätverkande i Helios Lounge

Vi dyker upp i din inbox när vi har intressanta nyheter och föreläsningar i Kista att berätta om. Är du inte intresserad av detta går det bra att avregistrera dig här  |  Du är välkommen att följa våra aktiviteter på LinkedIn eller Facebook! 
 © 2019 Kista Business Network, All rights reserved