När

Ons 20 oktober 2021

Var

Electrumhuset
Kistagången 16

Tid

16:00-18:15

OKTOBER 2021
20

Den här vyn har ni inte sett på länge!

Det är med stor glädje vi kan välkomna er till Kista för första gången på superlänge till en Företagsträff med föreläsning och Speed-Networking!
Dagens föreläsning kommer handla om att säkra upp juridiken i din internationella affär med fokus på USA och Tech/Medtech/IT-sektorn.
 

Säkra upp juridiken i din internationella affär – Fokus USA
Vilka är de viktigaste legala frågorna att ha koll på när du satsar internationellt? Hur hanterar företaget avtalsskrivningen, produktsäkerhetsfrågor, varumärkesskydd med mera? 

KBN:s samarbetspartner, Charlotte Kalin från Make Trade, introducerar föreläsaren Gary Guttenberg från B2World, som är ett en av de internationella konsultbolag som är kvalitetssäkrade för att hjälpa svenska företag med internationella affärer. 
Gary är en  Attorney (medlem i State Bar of California) som sedan 20 år är baserad i Stockholm. Han har lång erfarenhet av att hjälpa europeiska och amerikanska företag säkra upp juridiken i internationella affärer.
Gary kommer att gå igenom några av de viktigaste områdena och utmaningarna för svenska företag som skriver kontrakt med amerikanska bolag och som vill komma in på den amerikanska marknaden.

Diskussionen kommer att utgå från företag inom Tech/Medtech/IT-sektorn.
Föreläsningen kommer att hållas på engelska
 
Nätverka med deltagare på plats
Vi kommer att genomföra vår populära Speed-Networking, där får du chansen att möta ALLA som är på plats för att skapa nya kontakter. Utrymme lämnas för fritt nätverkande efteråt.

Vill en kollega följa med?
Ta gärna med en kollega. Har personen ingen personlig inbjudan så anmäler man sig lätt via vår hemsida kistabusinessnetwork.se eller via inlägg på LinkedIn och Facebook.

BYGG DIN AFFÄR MED KISTA BUSINESS NETWORK
Kista Business Network handlar inte bara om att få ökad kunskap, dela erfarenheter och skapa kontakter för att utveckla ditt företag. Målet är även att finna samarbeten och affärer i ett lokalt sammanhang med andra innovativa och spännande företag i Kista!

Vi ser fram emot att träffa er igen så varmt välkommen,
Kista Business Network

Kostnad: Kostnadsfritt för Kistaföretag, har du inte en Kistaadress är du välkommen att delta till en anmälningskostnad på 199 kr exkl. moms per person. Kostnaden faktureras.

 

Agenda för
Onsdag 20 oktober

Agenda

Obs! Tiden

15.45

Registreringen är öppen

16.00-18:15

* Kista Business Network och EIT Digital hälsar välkomna

* Föreläsning: Säkra upp juridiken i din internationella affär – Fokus USA

* Organiserat nätverkande - Speed-Networking

Vi dyker upp i din inbox när vi har intressanta nyheter och föreläsningar i Kista att berätta om. Är du inte intresserad av detta går det bra att avregistrera dig här  |  Du är välkommen att följa våra aktiviteter på LinkedIn eller Facebook! 
 © 2021 Kista Business Network, All rights reserved