När

Tis 16 november 2021

Var

Electrumhuset
Kistagången 16

Tid

15:00-17:30

NOVEMBER 2021
16

Företagsträff november

Vi är framme i november och välkomnar till företagsträff med föreläsning och Speed-Networking, den sista för året.
Vi har bjudit in RISEs egen Cyber Security expert Shahid Raza, Director Cyber Security Unit. Han har under Corona byggt upp ett träningscenter för små och medelstora företag att med hjälp av etiska hackare öva på att förebygga och hantera cyberattacker. Han kommer till oss och delar sina insikter och kunskap. Efter presentationen erbjuds alla deltagare en specialvisning av Cyber Range.

Deadline anmälan: Fredag 12 NOVEMBER


Cyberattacker – hur skyddat är ditt företag?
Digitaliseringen för med sig enorma fördelar för hela samhället. Å andra sidan gör det oss mer exponerade och sårbara för skadliga cyberhot. Vi behöver lösningar som kan skydda vårt digitala samhälle från cyberattacker. Fram till nu har Sverige inte haft en fullskalig miljö där företag kan utbilda och testa sina säkerhetslösningar. Så RISE byggde en. RISE Cyber Range i Electrumhuset är en unik test- och demonstrationsmiljö där cybersäkerhetsansvariga på företag kan träna och utbildas i en miljö som liknar den som de kommer att uppleva i sitt dagliga arbete. Alla deltagare erbjuds en specialvisning av detta. 
Föreläsningen hålls på engelska
 
Nätverka med deltagare på plats
Vi kommer att genomföra vår populära Speed-Networking, där får du chansen att möta alla som är på plats för att skapa nya kontakter. Utrymme lämnas för fritt nätverkande efteråt.

BYGG DIN AFFÄR MED KISTA BUSINESS NETWORK
Kista Business Network en community för små och medelstora företag med syfte att få ökad kunskap, dela erfarenheter och skapa kontakter för att utveckla ditt företag. Målet är även att finna samarbeten och affärer i ett lokalt sammanhang med andra innovativa och spännande företag i Kista!

Vi ser fram emot att träffa er så varmt välkommen,
Kista Business Network

Kostnad: Kostnadsfritt för Kistaföretag, har du inte en Kistaadress är du välkommen att delta till en anmälningsavgift på 199 kr exkl. moms per person. Under förutsättning att det finns plats, Kistaföretag har företräde. Kostnaden faktureras.

Deadline anmälan: Fredag 12 NOVEMBER
Begränsat antal platser

Agenda för
Tisdag 16 november 2021

Agenda

Obs! Tiden

14.45

Registreringen är öppen

15.00-17:30

* Kista Business Network och EIT Digital hälsar välkomna

* Föreläsning: Hur kan företag skydda sig mot cyberattacker med Shahid Raza, Director RISE Cyber Security Unit.
Presentationen är på engelska.

* Alla deltagare erbjuds ett besök i RISE Cyber Range.

* Organiserat nätverkande - Speed-Networking

Tack till alla Partners för att ni hänger med oss!

Vi dyker upp i din inbox när vi har intressanta nyheter och föreläsningar i Kista att berätta om. Är du inte intresserad av detta går det bra att avregistrera dig här  |  Du är välkommen att följa våra aktiviteter på LinkedIn eller Facebook! 
 © 2021 Kista Business Network, All rights reserved